Kosár

Az Ön kosara üres.

Keresés méret alapján

Méret:

/ R

Gyártó:

Típus

Személy
Terepjáró
Kisteher

Idény

Nyári
Téli
4 évszakos

Általános szerződési feltételek

Letölthető dokumentumok
Elállási nyilatkozat (14 napon belül)

Vásárlási feltételek 

Általános szerződési feltételek

Az Eladó

ZA-Info Trade Kft. (továbbiakban ELADÓ)
Székhely: 3977 Zemplénagárd, Fő utca 73.

Telefonos ügyfélszolálatunk jelenleg nem elérhető. Kérjük küldjön üzenetet, kérjen visszahívást.
Adószám: 25819630-2-05
Cégjegyzékszám: 05-09-029397

A Vevő

A ELADÓ Internetes áruházában azon jogi és természtes személyek vásárolhatnak, akik elfogadják a jelen üzletszabályzatot. A Vevő a rendelés leadásával kijelenti, hogy jelen szerződési feltételeket - ide értve az Adatkezelési tájékoztatót is - elolvasta, megértette és azokat - mint akartával egybehangzót - elfogadja. Csak olyan vevőket tudunk kiszolgálni, akik hozzájárulnak a számla kibocsátáshoz szükséges adataik megadásához.
Megrendelés

A ELADÓ Internetes áruházában a megrendelés interneten jelen oldalon adható le. Az áruházban látható termékek ára az árucikk bruttó vételára, amely 0% általános forgalmi adót tartalmaz. Könnyűfém felnik esetében a rendelési mennyiéség minimum 4db. A könnyűfém felnik és a könnyűfém felnivel szerelt kerekeknél feltüntetett ár nem tartalmazza a tehermentesítő gyűrűk és csavarok árát. Az acél tárcsák és az acél tárcsával szerelt kerekek feltüntett ára ára nem tartalmazza a csavarok árát.

A termék(ek) megrendelését - a kiválasztott terméket a kosárba helyzése és a szükséges adatok megadása után, a kosár oldal  "Rendelés leadása" részénél, a Megrendelem gombra kattintva - kezdeményezheti. Ez után rendszerünk automatikusan értesítést küld a Megrendelő által megadott e-mail címre a vásárlás részleteivel kapcsolatban. Cégünk a beérkezett rendelést vásárlási ajánlatként fogadja és amennyiben a teljesítésnek nincs akadálya visszaigazolást küld a Vevő részére.
A megrendelés leadásával a Megrendelő büntető jogi felelőssége tudatában kijelenti, hogy a megadott adatai a valóságnak megfelelnek. Az intenetes kereskedelemre vonatkozó számviteli törvényi előírások miatt, csak olyan ügyfelet tudunk kiszolgálni, aki a számla kiállításához szükséges személyes adatait megadja, és azok felhasználásához hozzájárul.

Megrendelés teljesítése
Amennyiben a termék(ek) átadása az előzetesen, az ajánlatban szereplő feltételek szerint lehetséges - az mindkét fél egyetértő jóváhagyásával történik, a megrendelést kiszállításra alvállalkozónknak átadjuk.

Amennyiben az Eladónak kétsége merül fel a Vevő hitelességével kapcsolatban, vagy a rendelés szakszerű teljesítéséhez szükséges, kérheti a rendelés visszaigazolását, módosítását vagy pontosítását a Vevőtől. Amelyet a Vevő elfogadhat, vagy elutasíthat, amellyel automatikusan eláll vásárlási szándékától. Amennyiben a Vevő három munkanapon túl sem érhető, az Eladó törölheti, felfüggesztheti, vagy meg nam határozott időtartamra szüneteltetheti  a rendelést teljesítését, vagy elfogadhatja a Vevő megrendelését és az előzetesen az ajánlatban szereplő feltételek szerint megkezdheti annak teljesítését.

Az Eladó és a Vevő jelen szerződésből fakadó felelősség vállalásáról az Eladó és a Vevő felelőssége rész rendelkezik.

A szerződés kötés nyelve Magyar. A vásárlásokról Magyar nyelvű számlát állítunk ki, amelynek pénzneme Ft (HUF), és amely 27% áfát tartalmaz.

Fizetés

A megrendelt termékek árát a vevő a termék átvételekor az eladó telephelyén vagy házhoz szállítás esetén a futárnak fizeti. Az Eladó, megítélése szerint kérheti a termék kézbesítése előtt előleg vagy a teljes vételár átutalását.

Házhoz szállítás/ áru átvétele:
Szállítási feltételek:


A megrendelt termékeket belföldön a rendelés beérkezésétől számítva, telefonos visszaigazolás után 3-5 munkanapon belül házhoz szállítjuk. A házhoz szállítás díjainkat itt találja. Amennyiben az áru kézbesítése a vállalt határidőn belül nem lehetséges, a megrendelőt munkatársunk a megadott telefonszámon értesíti. Ilyen esetben a vevőt megilleti az elállás joga. Az áru átvételekor a vevő elismervénnyel vagy a számla aláírásával igazolja a hiánytalan és sérülésmentes teljesítést.

A vásárlástól való elállás joga

45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet értelmében a megrendelt termékek kézhez vételétől számított 14 napon belül vásárlóinknak joguk van indoklás nélkül elállni vásárlási szándékuktól. Ebben az esetben az Eladó köteles a termékért kifizetett vételárat visszatéríteni a vásárlónak legkésőbb az elállást, illetve a termék visszaszolgáltatását követő 14 napon belül. A vevőnek az elállási szándék bejelentésétől számítva 14 nap áll rendelkezésére, hogy a terméket visszajutassa az eladónak. A visszatérítés a szállítási költségre nem vonatkozik, valamint a termék visszajuttatásának költségeit is a vevő viseli.
Az Eladó kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat a vásárló részére megtéríteni. A termék sérüléséből adódó költségek a vevőt terhelik.
Használt terméket a vásárlástól való elállás keretén belül semmilyen körülmények között nem veszünk vissza.
Elállási nyilatkozat (14 napon belül)

Garancia, szavatosság

Az eladó az általa eladott termékre a hatályos jogszabályoknak megfelelő szavatossági időt vállal. Az ettől eltérő szavatossági idő vagy jótállás és ennek időtartama az adott áru mellett feltüntetésre kerül.
Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk.-ban és a 49/2003. (VII. 30.) GKM rendeletben foglaltak az irányadóak.
Amennyiben az átvett árucikk hibás, vagy a szállítás során megsérült, azt díjmentesen kicseréljük. A szállítási sérülést csak abban az esetben tudjuk elfogadni, ha a csomag átvételekor a sérülésről jegyzőkönyv készült. Amennyiben a csomagolás sérült és erről nem készült jegyzőkönyv, úgy az ebből eredő kár az ügyfelet terheli. Az árucikk cseréje csak az eredeti csomagolás és a mellékelt okmányok megléte esetén lehetséges. 
Az eladó a megvásárolt termékeket csak abban az esetben cseréli ki, ha azok bizonyítottan hibásak.
Cégünk az általa eladott termékekre 12 hónap garanciát vállal.  A jótállási idő kezdete a számla dátuma és amennyiben a termék mellett nincs külön jótállási jegy, akkor a számla egyben a jótállási jegy is. A jótállási körbe nem eső termékeinkre a vonatkozó jogszabályokban rögzített szavatossági idő jár. 
Személy, kisteher és terepjáró gumiabroncsok esetében a garancia csak akkor érvényesíthető, amennyiben az abroncsot átlagos használati körülmények között üzemeltetik és a felszerelésre valamint az üzemeltetésre vonatkozó előírásokat továbbá a gyártó előírásait betartják. Garanciális igény érvényesítésének feltétele a szakműhelyben történő felszerelés igazolása. A garancia érvényesítésének helye az eladó telephelye.

Szélsőséges út és használati körülmények esetében az eladó fenntartja a jogot a garanciális felelősségének a jelen feltételektől eltérő mértékű szabályozására. 

A garanciális igény nem érvényesíthető: 

  • helytelen tárolás miatti hibákra,
  • a jármű vagy tartozékainak hibája, pl. helytelen futómű beállítás stb. által okozott hibákra,
  • a vonatkozó szabványok, és a gyártó által adott előírások figyelmen kívül hagyása miatti, szerelési- vagy üzemeltetési hibákra, 
  • javított abroncsokra,
  • nem a rendeltetés szerinti célra használt abroncsok meghibásodására,
  • baleset, rongálás vagy egyéb külső behatások okozta hibákra,
  • versenyzés, sebességi vagy egyéb kísérleti használat közben bekövetkező hibákra.


Eladó és a Vevő felelőssége

Az Eladó vállalja, hogy a Vevő részére az általa - a Megrendelés szakaszban leírtak szerint - kiválasztott terméket a webáruház kínálatából,  telephelyén vagy szerződött partnere segítségével, a megállapodásnak megfelelő, használatra alkalmas állapotban adja át.

Vevő vállalja, hogy a megrendelt terméket átveszi, annak vételárát az átvételkor készpénzben az Eladó vagy az Eladó képviselője részére kiegyenlíti.

Az internetes áruház üzemeltetője gondot fordít arra, hogy a weboldalon megjelenő információk mindig pontosak és naprakészek legyenek. Ugyanakkor az Eladó nem vállal felelősséget a webes értékesítési felületen megjelenő információk pontatlanságából vagy a webáruház sajátosságaiból, működéséből adódó hibákért. Mivel az oldalon megjenő információk egy része nem ellenőrizhető forrásból származik, azokban pontatlanság vagy elírás előfordulhat, az ezekből fakadó károkért a weboldal üzemeltetője nem vállal felelősséget. Különös tekintettel igaz ez az autótípus szerinti keresőben megjelenő adatokra. A különböző modellek a kivitel és az évjárat függvényében eltérő tulajdonságokkal rendelkezhetnek. Felhívjuk a figyelmet, hogy a megrendelés leadása előtt mindneképpen ellenőrizze az autó gépkönyvében vagy forgalmi engedélyében, hogy a megrendelni kívánt termék a gyártó ajánlásaival is összhangban van-e!

Az áruház automata termék azonosító rendszert használ, amelynek működése során előfordulhatnak tévedések, aminek eredményeként a termék adatlapján eltérő illusztráció és technikai leirás jelenhet meg. Amennyiben ilyet észlel kérjük értesítse a rendszer gyártóját az ugyfelszolgalatsop.hu címen, hogy a hibát minél előbb elháríthassuk, azonban az ezekből adódó hibákért felelősséget nem vállalunk (rendszer hiba). A Vevő elfogadja, hogy a webáruházban feltüntett árak, készletmennyiségek, szöveges és képi információk megváltozhatnak vagy pontatlanok lehetnek, ezekből eredő károkért az Eladó nem vállal felelősséget.

Amennyiben a Vevő által - a Megrendelés szakaszban leírtak szerint - leadott megrendelés nem teljesíthető, az ajánlatban szereplő feltételek szerint, az Eladó köteles tájékoztatni a Vevőt az esetleges eltérésekről, akinek jogában áll elfogadni a válozásokat, vagy elállni a vásárlástól. 


Személyes adatok és cookie kezelés

A vevők személyes adatainak felhasználása az Adatvédelmi törvény hatályos szabályozásának értelmében történik. Az Eladó, a vásárlók adatait a szerződés teljesítése, és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja, illetve alvállalkozóinak (futárszolgálat) átadja. Az alvállalkozók az Eladó által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni.

Részletes információkért kérjük olvassa el Adatvédelmi tájékoztatónkat.

A megrendeléskor megadott címen az Eladó ügyfeleit - a léterjött szerződéses jogviszony értelmében - termékkel, szolgáltatással kapcsolatos miőségbiztosítási okokból, jövőbeni ajánlatairól, akcióiról értesítheti.


2001. évi CVIII. törvény 4. § h) pontjának eleget téve nyilatkozunk, hogy tárhelyünket az sop.hu webáruház rendszer (Kapcsolat: Pelach András 4400 Nyíregyháza, Sarló utca 19.) biztosítja.
Cookie kezelési nyilatkozat


Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. A webáruház használata során folytatott tevékenységek, keresés, autó típus kiválasztás rendelési adatok leadása során is cookie-t használunk.

További információkért kérjük olvassa el Cookie kezelési tájékoztatónkat.

Szerződés valamely pontjának érvénytelensége esetén, az a szerződésben megfogalmazott szándékkal egyezővel helyettesítendő! Az érvénytelen rész nem befolyásolja az egész szerződés érvényességét, a szerződés más részei továbbra is érvényben maradnak.

Kapcsolódó keresések

gumi autógumi

*

gumi helyettesítő méret

*

gumi autógumi

*

gumi kerék

*

gumi AWD

*

gumi radiál

*

gumi jármű gumi

*

gumi kisther gumiabroncs

*

gumi autógumi

*

gumi kiszállítás

*

gumi webáruház

*

gumi jármű gumi

*

gumi alufelni

*

gumi jármű gumi

*

gumi gumiabroncs

*

gumi radiál

*

gumi kiszállítás

*

gumi személyautó gumi

*

gumi helyettesítő méret

*

gumi kiszállítás

*

gumi AWD

*

gumi AWD

*

gumi webáruház

*

gumi futár

*

gumi AWD

jetta váltóméret

*

jetta személyautó gumi

*

jetta gumiabroncs

*

jetta kisther gumiabroncs

*

jetta futár

*

jetta kerék

*

jetta AWD

*

jetta alufelni

*

jetta gumi áruház

*

jetta webáruház

*

jetta váltóméret

*

jetta gumi áruház

*

jetta gumi

*

jetta gumiabroncs

*

jetta webáruház

*

jetta jármű gumi

*

jetta gumi

*

jetta 4WD

*

jetta személyautó gumi

*

jetta 4WD

*

jetta gumi

*

jetta 4x4

*

jetta autógumi

*

jetta kerék

*

jetta futár

volkswagen kisther gumiabroncs

*

volkswagen radiál

*

volkswagen autógumi

*

volkswagen személyautó gumi

*

volkswagen 4x4

*

volkswagen kerék

*

volkswagen gumi áruház

*

volkswagen futár

*

volkswagen futár

*

volkswagen 4x4

*

volkswagen 4x4

*

volkswagen kiszállítás

*

volkswagen AWD

*

volkswagen AWD

*

volkswagen 4x4

*

volkswagen radiál

*

volkswagen helyettesítő méret

*

volkswagen helyettesítő méret

*

volkswagen gumi áruház

*

volkswagen 4WD

*

volkswagen autógumi

*

volkswagen 4WD

*

volkswagen kerék

*

volkswagen kerék

*

volkswagen váltóméret

megrendelés GUMI.SOP.HU négyévszakos

*

megrendelés gumi alkusz

*

megrendelés GUMI.SOP.HU nyárigumi

*

megrendelés négyévszakos akciós

*

megrendelés négyévszakos akciós

*

megrendelés GUMI.SOP.HU gumi

*

megrendelés gumi alkusz

*

megrendelés gumi bróker nyárigumi

*

megrendelés GUMI.SOP.HU

*

megrendelés négyévszakos akciós

*

megrendelés téligumi ügynök

*

megrendelés gumi bróker nyárigumi

*

megrendelés GUMI.SOP.HU

*

megrendelés legolcsóbban

*

megrendelés GUMI.SOP.HU nyárigumi

*

megrendelés GUMI.SOP.HU

*

megrendelés GUMI.SOP.HU nyárigumi

*

megrendelés gumi bróker nyárigumi

*

megrendelés GUMI.SOP.HU négyévszakos

*

megrendelés GUMI.SOP.HU nyárigumi

*

megrendelés legolcsóbban

*

megrendelés téligumi ügynök

*

megrendelés GUMI.SOP.HU négyévszakos

*

megrendelés négyévszakos akciós

*

megrendelés GUMI.SOP.HU négyévszakos

szállítás GUMI.SOP.HU négyévszakos

*

szállítás GUMI.SOP.HU

*

szállítás GUMI.SOP.HU

*

szállítás gumi bróker nyárigumi

*

szállítás legolcsóbban

*

szállítás téligumi ügynök

*

szállítás legolcsóbban

*

szállítás GUMI.SOP.HU

*

szállítás GUMI.SOP.HU négyévszakos

*

szállítás GUMI.SOP.HU

*

szállítás GUMI.SOP.HU gumi

*

szállítás GUMI.SOP.HU téligumi

*

szállítás gumi alkusz

*

szállítás gumi bróker nyárigumi

*

szállítás GUMI.SOP.HU gumi

*

szállítás GUMI.SOP.HU nyárigumi

*

szállítás GUMI.SOP.HU

*

szállítás GUMI.SOP.HU

*

szállítás GUMI.SOP.HU gumi

*

szállítás GUMI.SOP.HU téligumi

*

szállítás GUMI.SOP.HU négyévszakos

*

szállítás GUMI.SOP.HU négyévszakos

*

szállítás GUMI.SOP.HU gumi

*

szállítás legolcsóbban

*

szállítás GUMI.SOP.HU nyárigumi

garancia négyévszakos akciós

*

garancia GUMI.SOP.HU négyévszakos

*

garancia téligumi ügynök

*

garancia GUMI.SOP.HU gumi

*

garancia GUMI.SOP.HU nyárigumi

*

garancia négyévszakos akciós

*

garancia legolcsóbban

*

garancia gumi alkusz

*

garancia GUMI.SOP.HU gumi

*

garancia GUMI.SOP.HU négyévszakos

*

garancia legolcsóbban

*

garancia GUMI.SOP.HU négyévszakos

*

garancia GUMI.SOP.HU

*

garancia négyévszakos akciós

*

garancia GUMI.SOP.HU

*

garancia gumi alkusz

*

garancia négyévszakos akciós

*

garancia téligumi ügynök

*

garancia gumi alkusz

*

garancia gumi alkusz

*

garancia GUMI.SOP.HU téligumi

*

garancia négyévszakos akciós

*

garancia GUMI.SOP.HU

*

garancia négyévszakos akciós

*

garancia gumi bróker nyárigumi

GUMI.SOP.HU GUMI.SOP.HU

*

GUMI.SOP.HU gumi alkusz

*

GUMI.SOP.HU GUMI.SOP.HU téligumi

*

GUMI.SOP.HU GUMI.SOP.HU gumi

*

GUMI.SOP.HU négyévszakos akciós

*

GUMI.SOP.HU legolcsóbban

*

GUMI.SOP.HU GUMI.SOP.HU téligumi

*

GUMI.SOP.HU gumi alkusz

*

GUMI.SOP.HU GUMI.SOP.HU négyévszakos

*

GUMI.SOP.HU GUMI.SOP.HU

*

GUMI.SOP.HU téligumi ügynök

*

GUMI.SOP.HU GUMI.SOP.HU téligumi

*

GUMI.SOP.HU legolcsóbban

*

GUMI.SOP.HU GUMI.SOP.HU

*

GUMI.SOP.HU GUMI.SOP.HU négyévszakos

*

GUMI.SOP.HU GUMI.SOP.HU

*

GUMI.SOP.HU GUMI.SOP.HU gumi

*

GUMI.SOP.HU GUMI.SOP.HU négyévszakos

*

GUMI.SOP.HU gumi bróker nyárigumi

*

GUMI.SOP.HU legolcsóbban

*

GUMI.SOP.HU GUMI.SOP.HU nyárigumi

*

GUMI.SOP.HU téligumi ügynök

*

GUMI.SOP.HU GUMI.SOP.HU gumi

*

GUMI.SOP.HU GUMI.SOP.HU négyévszakos

*

GUMI.SOP.HU GUMI.SOP.HU

GUMI.SOP.HU GUMI.SOP.HU gumi

*

GUMI.SOP.HU téligumi ügynök

*

GUMI.SOP.HU négyévszakos akciós

*

GUMI.SOP.HU GUMI.SOP.HU nyárigumi

*

GUMI.SOP.HU gumi alkusz

*

GUMI.SOP.HU gumi alkusz

*

GUMI.SOP.HU téligumi ügynök

*

GUMI.SOP.HU téligumi ügynök

*

GUMI.SOP.HU GUMI.SOP.HU

*

GUMI.SOP.HU GUMI.SOP.HU téligumi

*

GUMI.SOP.HU GUMI.SOP.HU négyévszakos

*

GUMI.SOP.HU négyévszakos akciós

*

GUMI.SOP.HU GUMI.SOP.HU téligumi

*

GUMI.SOP.HU GUMI.SOP.HU négyévszakos

*

GUMI.SOP.HU GUMI.SOP.HU nyárigumi

*

GUMI.SOP.HU gumi bróker nyárigumi

*

GUMI.SOP.HU téligumi ügynök

*

GUMI.SOP.HU GUMI.SOP.HU négyévszakos

*

GUMI.SOP.HU téligumi ügynök

*

GUMI.SOP.HU legolcsóbban

*

GUMI.SOP.HU GUMI.SOP.HU nyárigumi

*

GUMI.SOP.HU téligumi ügynök

*

GUMI.SOP.HU legolcsóbban

*

GUMI.SOP.HU GUMI.SOP.HU téligumi

*

GUMI.SOP.HU téligumi ügynök

olcsó új gumik. négyévszakos akciós

*

olcsó új gumik. négyévszakos akciós

*

olcsó új gumik. gumi alkusz

*

olcsó új gumik. GUMI.SOP.HU téligumi

*

olcsó új gumik. GUMI.SOP.HU gumi

*

olcsó új gumik. GUMI.SOP.HU téligumi

*

olcsó új gumik. GUMI.SOP.HU gumi

*

olcsó új gumik. GUMI.SOP.HU négyévszakos

*

olcsó új gumik. gumi alkusz

*

olcsó új gumik. GUMI.SOP.HU

*

olcsó új gumik. gumi bróker nyárigumi

*

olcsó új gumik. GUMI.SOP.HU nyárigumi

*

olcsó új gumik. GUMI.SOP.HU téligumi

*

olcsó új gumik. négyévszakos akciós

*

olcsó új gumik. GUMI.SOP.HU négyévszakos

*

olcsó új gumik. téligumi ügynök

*

olcsó új gumik. GUMI.SOP.HU nyárigumi

*

olcsó új gumik. GUMI.SOP.HU négyévszakos

*

olcsó új gumik. gumi bróker nyárigumi

*

olcsó új gumik. téligumi ügynök

*

olcsó új gumik. GUMI.SOP.HU gumi

*

olcsó új gumik. gumi alkusz

*

olcsó új gumik. négyévszakos akciós

*

olcsó új gumik. GUMI.SOP.HU téligumi

*

olcsó új gumik. GUMI.SOP.HU téligumi

új akciós gumika téligumi ügynök

*

új akciós gumika GUMI.SOP.HU gumi

*

új akciós gumika GUMI.SOP.HU gumi

*

új akciós gumika GUMI.SOP.HU gumi

*

új akciós gumika GUMI.SOP.HU nyárigumi

*

új akciós gumika téligumi ügynök

*

új akciós gumika legolcsóbban

*

új akciós gumika GUMI.SOP.HU nyárigumi

*

új akciós gumika gumi bróker nyárigumi

*

új akciós gumika legolcsóbban

*

új akciós gumika GUMI.SOP.HU négyévszakos

*

új akciós gumika téligumi ügynök

*

új akciós gumika téligumi ügynök

*

új akciós gumika legolcsóbban

*

új akciós gumika GUMI.SOP.HU nyárigumi

*

új akciós gumika GUMI.SOP.HU nyárigumi

*

új akciós gumika téligumi ügynök

*

új akciós gumika gumi bróker nyárigumi

*

új akciós gumika GUMI.SOP.HU nyárigumi

*

új akciós gumika GUMI.SOP.HU négyévszakos

*

új akciós gumika négyévszakos akciós

*

új akciós gumika GUMI.SOP.HU nyárigumi

*

új akciós gumika GUMI.SOP.HU gumi

*

új akciós gumika GUMI.SOP.HU gumi

*

új akciós gumika gumi alkusz

gumi GUMI.SOP.HU téligumi

*

gumi legolcsóbban

*

gumi GUMI.SOP.HU nyárigumi

*

gumi téligumi ügynök

*

gumi téligumi ügynök

*

gumi négyévszakos akciós

*

gumi négyévszakos akciós

*

gumi GUMI.SOP.HU gumi

*

gumi legolcsóbban

*

gumi gumi bróker nyárigumi

*

gumi négyévszakos akciós

*

gumi gumi alkusz

*

gumi gumi alkusz

*

gumi legolcsóbban

*

gumi négyévszakos akciós

*

gumi GUMI.SOP.HU nyárigumi

*

gumi GUMI.SOP.HU gumi

*

gumi GUMI.SOP.HU nyárigumi

*

gumi négyévszakos akciós

*

gumi GUMI.SOP.HU gumi

*

gumi GUMI.SOP.HU téligumi

*

gumi GUMI.SOP.HU négyévszakos

*

gumi GUMI.SOP.HU nyárigumi

*

gumi négyévszakos akciós

*

gumi GUMI.SOP.HU négyévszakos

téligumi GUMI.SOP.HU nyárigumi

*

téligumi gumi bróker nyárigumi

*

téligumi legolcsóbban

*

téligumi gumi bróker nyárigumi

*

téligumi legolcsóbban

*

téligumi GUMI.SOP.HU téligumi

*

téligumi téligumi ügynök

*

téligumi legolcsóbban

*

téligumi GUMI.SOP.HU négyévszakos

*

téligumi GUMI.SOP.HU gumi

*

téligumi gumi alkusz

*

téligumi legolcsóbban

*

téligumi GUMI.SOP.HU

*

téligumi téligumi ügynök

*

téligumi legolcsóbban

*

téligumi téligumi ügynök

*

téligumi GUMI.SOP.HU gumi

*

téligumi GUMI.SOP.HU gumi

*

téligumi GUMI.SOP.HU nyárigumi

*

téligumi GUMI.SOP.HU téligumi

*

téligumi GUMI.SOP.HU téligumi

*

téligumi gumi alkusz

*

téligumi GUMI.SOP.HU négyévszakos

*

téligumi gumi alkusz

*

téligumi gumi alkusz

akciós GUMI.SOP.HU téligumi

*

akciós legolcsóbban

*

akciós GUMI.SOP.HU gumi

*

akciós legolcsóbban

*

akciós GUMI.SOP.HU nyárigumi

*

akciós téligumi ügynök

*

akciós GUMI.SOP.HU négyévszakos

*

akciós GUMI.SOP.HU nyárigumi

*

akciós négyévszakos akciós

*

akciós legolcsóbban

*

akciós gumi alkusz

*

akciós gumi alkusz

*

akciós GUMI.SOP.HU téligumi

*

akciós GUMI.SOP.HU négyévszakos

*

akciós GUMI.SOP.HU téligumi

*

akciós gumi bróker nyárigumi

*

akciós téligumi ügynök

*

akciós GUMI.SOP.HU téligumi

*

akciós téligumi ügynök

*

akciós téligumi ügynök

*

akciós négyévszakos akciós

*

akciós GUMI.SOP.HU négyévszakos

*

akciós négyévszakos akciós

*

akciós gumi bróker nyárigumi

*

akciós gumi alkusz

használt GUMI.SOP.HU

*

használt GUMI.SOP.HU téligumi

*

használt gumi alkusz

*

használt GUMI.SOP.HU négyévszakos

*

használt gumi bróker nyárigumi

*

használt GUMI.SOP.HU

*

használt GUMI.SOP.HU négyévszakos

*

használt GUMI.SOP.HU

*

használt GUMI.SOP.HU nyárigumi

*

használt GUMI.SOP.HU gumi

*

használt gumi bróker nyárigumi

*

használt gumi bróker nyárigumi

*

használt gumi alkusz

*

használt legolcsóbban

*

használt legolcsóbban

*

használt négyévszakos akciós

*

használt négyévszakos akciós

*

használt négyévszakos akciós

*

használt gumi bróker nyárigumi

*

használt négyévszakos akciós

*

használt téligumi ügynök

*

használt gumi alkusz

*

használt GUMI.SOP.HU nyárigumi

*

használt legolcsóbban

*

használt GUMI.SOP.HU téligumi

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*